Enjoyfires Vuurtafels

Enjoyfires luxe vuurtafels

De Enjoyfires vuurtafel collectie bestaat uit diverse soorten. Zo zijn er de Fuego vuurtafels, welke zijn vervaardigd uit rustiek Acacia hout met een betonnen of aluminium blad. Daarnaast zijn er 16 verschillende Ambiance vuurtafels. Met hun stevige stalen onderstel passen de Ambiance vuurtafels in de industriële trend van dit moment. In alle vuurtafels is er een opbergruimte voor een 5 kg gasfles. Wil je onze dealer prijzen zien? Meld je dan eerst aan als dealer!

Lees meer

Over Enjoyfires

Enjoyfires is een jong en dynamisch merk dat onder andere vuurzuilen, inbouwbranders en vuurtafels verkoopt. De Enjoyfires collectie breidt haar assortiment ieder jaar weer verder uit met nieuwe modellen en maten. De Enjoyfires collectie wordt door onszelf ontworpen en geproduceerd.

Geniet het hele jaar van je tuin met Enjoyfires

Met een Enjoyfires vuurtafel kun je het hele jaar door genieten van je tuin. De vuurtafels van Enjoyfires staan voor kwaliteit en zijn luxe afgewerkt. Als Enjoyfires dealer kun je de volgende vuurtafels verkopen van Enjoyfires:

 

Enjoyfires vuurtafel Ambiance

De Enjoyfires Ambiance vuurtafels zijn industrieel vormgegeven vuurtafels. De Ambiance vuurtafels hebben een stevig, aluminium onderstel. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende aluminium bladen of een teakhouten blad.

 

In totaal zijn er 16 verschillende Ambiance vuurtafels, waarvan 8 vierkante vuurtafels en 8 rechthoekige vuurtafels. Je kunt bij de Enjoyfires Ambiance vuurtafels kiezen uit een wit of zwart aluminium onderstel. Daarnaast kun je kiezen uit een wit, grijs of zwart aluminium blad of een teakhouten blad.

 

Enjoyfires vuurtafel Roundi

De Enjoyfires vuurtafel Roundi is de eerste ronde vuurtafel is het assortiment. De Roundi vuurtafel bestaat uit twee tafels: een grote ronde tafel met daarin een ronde gashaard en een kleinere ronde bijzettafel waarin ruimte is voor een 5kg gasfles. De Enjoyfires Roundi vuurtafel is gemaakt van Acacia hardhout.

 

Enjoyfires loungetafel teakhout

De Enjoyfires loungetafel teakhout zijn luxe afgewerkte teakhouten vuurtafels met een zwarte stalen gasbox aan de zijkant. Afhankelijk van het model is de vuurtafel voorzien van een vierkante of rechthoekige ingebouwde gasbrander.

 

Enjoyfires vuur-eettafel

Heerlijk dineren én naborrelen aan dezelfde tafel? Dat kan met de Enjoyfires vuur-eettafels! De Enjoyfires vuur-eettafels hebben een groot teakhouten blad en een robuuste aluminium onderstel. Aan de zijkant van de vuur-eettafel bevindt zich de Enjoyfires aluminium vuurzuil. Doordat de gashaard zich aan de zijkant van de vuur-eettafel bevindt, heb je voldoende ruimte voor het plaatsen van lekkernijen.

 

Wil je graag van het vuurspel genieten bij de loungehoek? Dan kun je de Enjoyfires aluminium vuurzuil er eenvoudig uitrijden.

 

Enjoyfires aluminium vuurzuilen

De Enjoyfires aluminium vuurzuilen zijn verkrijgbaar in twee modellen: een vierkant model en een rechthoekig model. Beide modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

 

De Enjoyfires vuurzuilen worden geleverd met een ingebouwde gasbrander, het aluminium frame, een bijpassende glasombouw en wielen.

De voordelen van de Enjoyfires producten

Wanneer je voor een van de Enjoyfires producten kiest, kies je voor kwaliteit. De Enjoyfires inbouwbranders, vuurzuilen en vuurtafels zijn allen voorzien van een CE-markering. Dit houd in dat de vuurelementen voldoen aan de Europese eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

 

Je kunt met een vuurtafel op gas heerlijk genieten van een sfeervol vuurtje in de tuin. Dankzij de regelknop aan de zijkant kun je de hoogte van de vlammen zelf eenvoudig instellen. 

Maak de Enjoyfires vuurtafel compleet met bijpassende accessoires

Alle vuurtafels worden geleverd met de ingebouwde gasbrander, lavastenen, een RVS afdekplaat en een gasslang met 30mB gasdrukregelaar. Je kunt de vuurtafel compleet maken door een bijpassende glasombouw en/of keramische stammetjes.

De Enjoyfires producten verkopen?

Wil je graag het Enjoyfires producten verkopen, bijvoorbeeld als online webshop, hovenier of tuincentra zijnde? Dat is mogelijk! Maak een dealeraccount aan en stuur ons je KVK-nummer toe. Om een dealer te kunnen worden, moet het account eerst door ons goedgekeurd worden.

 

Ontdek hier alle voordelen omtrent het worden van een Enjoyfires-dealer. Bekijk hier de Enjoyfires brochure met daarin alle plantenbakken en EAN codes.

Bestel de Enjoyfires vuurtafels

Van de Enjoyfires vuurtafels hebben we over het algemeen een grote voorraad in ons magazijn in Papendrecht. Hierdoor kunnen we het hele jaar door snel leveren. Zijn de gewenste vuurtafels op voorraad en bestel je op werkdagen voor 16:00? Dan versturen wij het dezelfde dag nog met PostNL naar je toe.

Scroll To Top