Vacature: Blogger

Bloggen over tuinen

Vacature: Blogger met affiniteit op het gebied van tuinen

**Momenteel zijn wij hierin voorzien maar je mag hier altijd op reageren**

Heb jij kennis van tuinproducten en beheers je vaktermen uit het hoveniers vak, omdat je hebt gewerkt/ werkzaam bent in dit vakgebied of heb je hier affiniteit mee en vind je het leuk om te schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou. We zoeken iemand die ongeveer 1 blog per week/ 4 blogs per maand kan schrijven over tuin gerelateerde onderwerpen met leuke tips, weetjes en over de ins en outs van onze producten. Dit mag zowel bij ons op het kantoor zijn als thuis.

Vereisten:

Groene vingers die vlot kunnen typen-Minimaal 4 blogs per maand
-Affiniteit met tuinen, liefst iemand met hoveniersachtergrond
-Leuke, vlotte schrijfstijl en gevoel voor taal
-Goed in Nederlands geschrift

Pré:

-Kennis van filmen en monteren (vloggen)
-Woonachtig in de omgeving van Alblasserdam
-Ervaring met bloggen

Wat bieden wij:

-Een leuke vergoeding
-Gratis tuinproduct(en) om over te bloggen/vloggen

Wie zijn wij:

Onze oorsprong ligt in het Hoveniersbedrijf Peter Hoek. Sinds enkele jaren hebben we daarnaast ook gespecialiseerde webshops in tuinproducten: Designtuinhaarden.nl, Kantenklaarhagen.nl, Houtenspeelhuisjes.nl, Tuin-online.nl, Polyesterplantenbakken.nl, Grotetuintafels.nl en Tuinonderhoudshop.nl. We willen mensen inspireren door middel van een inspiratie pagina met handige tips en weetjes over onze producten en tuinen in het algemeen.

Lijkt je dit leuk stuur ons dan een mailtje met waarom jij geschikt bent en wie weet word jij het hoofd van onze blog! info@green-lab.nl

Scroll To Top