Bekijk alle Greenlab winkels!

Green-lab bestaat inmiddels uit 8 verschillende webshops welke allen zijn gespecialiseerd in tuinartikelen. Van de 8 webshops zijn er 6 gericht op de Nederlandse en Belgische markt, 1 webshop voor de Engelse markt en 1 webshop voor de Duitse markt. Of je nu polyester plantenbakken, tuinhaarden, volledig begroeide kant en klaar hagen of andere tuinartikelen nodig hebt, je vindt alles bij Green-lab!

 

Polyesterplantenbakken.nl - gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige polyester plantenbakken. Kies daarbij voor een van de voorraadmodellen of stel je eigen maatwerk plantenbak samen. Je vindt op deze webshop ook ons eigen merk 'Enjoyplanters', plantenbakken welke je zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

 

Designtuinhaarden.nl - gespecialiseerd in de verkoop van verwarmingselementen voor de tuin, zoals tuinhaarden, inbouwbranders, vuurschalen en vuurtafels. Je vindt op deze webshop ook ons eigen merk 'Enjoyfires'.

 

Kantenklaarhagen.nl - gespecialiseerd in de verkoop van diverse soorten kant en klaar hagen. De kant en klaar hagen zijn eenvoudig te plaatsen, bieden direct privacy en zijn volledig tot hoogte begroeid. Ze worden binnen 3 werkdagen vers vanaf de kwekerij bij jou thuis bezorgd.

 

Kunstgras-XL.nl - gespecialiseerd in de verkoop van diverse kunstgrassoorten, variërend van 20mm hoog tot en met 45mm hoog. Vraag de gratis stalen aan en bekijk ze! 

 

Tuin-online.nl - gespecialiseerd in de verkoop van allerlei soorten tuinartikelen. Je vindt hier diverse typen plantenbakken, vuurtafels, leuke tuinaccessoires, tuinverlichting, zonwering en verschillende soorten tuinmuren. Met meer dan 6.000 tuinartikelen is er voor elk wat wils!

 

Houtenplantenbak.nl - gespecialiseerd in de verkoop van houten plantenbakken. Je kunt hierbij kiezen uit meerdere houtsoorten, zoals tropisch hardhout of steigerhout. Staat de gewenste maat er niet tussen? Kies dan voor een van onze maatwerk mogelijkheden! Alle houten plantenbakken zijn luxe afgewerkt en voorzien van anti-worteldoek.

 

Cortenstaalplantenbak.nl - gespecialiseerd in de verkoop van robuuste en ijzersterke cortenstalen plantenbakken. Naast de cortenstalen plantenbakken op voorraad, kun je ook hier zelf een cortenstalen plantenbak samenstellen. Naast plantenbakken verkopen we ook andere cortenstalen producten, waaronder watertafels, tuintrappen, sokkels en brievenbussen.

Tuinkoken.nl

Tuinkoken.nl - gespecialiseerd in de verkoop van alles wat je nodig hebt om buiten te koken. Je vindt hier driepoten met heksenketel, gasbrander, vuurschalen, kookkachels, kooktoestellen en verschillende soorten pannen. Daarbij verkopen we verschillende accessoires om het buitenkoken nog makkelijker te maken. Pak elk seizoen aan om buiten te koken! 

 

Greenlabshop.co.uk - onze tuinwebshop voor het Verenigd Koninkrijk. 

 

Greenlabshop.de - onze tuinwebshop voor Duitsland.


Scroll To Top