Vind luxe tuinartikelen voor jouw tuin!

De tuin is tegenwoordig veel meer dan een mooi stukje groen achter, voor of rondom het huis. Het is de plek waar we graag willen zijn en vooral willen genieten. De tuin staat centraal voor buiten leven en is door de jaren heen, een tweede huiskamer voor ons geworden. We beleven er lange zomeravonden met vrienden en familie of pakken er een moment van ontspanning na een drukke werkdag.

Ontdek het veelzijdige tuinassortiment

Met een steeds groter wordend assortiment in diverse webshop, groeien wij nog iedere dag. Benieuwd waar wij jou bij kunnen helpen? Klik hieronder op de juiste webshop en ontdek het assortiment.

 • Kantenklaarhagen.nl: Kan je tuin wel wat groen gebruiken? Dan ben je bij Kantenklaarhagen.nl aan het juiste adres! Vers vanaf de kwekerij worden de – volledig tot hoogte begroeide – hagen bij jou op de stoep geleverd. Naast hagen hebben we ook oplossingen voor een groen, duurzaam sedumdak.
 • Polyesterplantenbakken.nl: Zoek je moderne, strakke plantenbakken? Kies voor de duurzame plantenbakken van polyester! De polyester plantenbakken zijn in tal van maten verkrijgbaar, direct leverbaar uit voorraad of zelfs op maat te bestellen.
 • Designtuinhaarden.nl: Geniet ook ’s avonds van je tuin met de luxe sfeerelementen van Designtuinhaarden.nl. Van warme gashaarden zonder rook, knusse tuinhaarden of grote vuurschalen. Je vindt het allemaal in ons assortiment.
 • Houtenplantenbak.nl: Naast onze populaire hardhouten plantenbakken – die direct uit voorraad leverbaar zijn – kun je ook kiezen voor een op maat gemaakte houten plantenbak. Kies de houtsoort en de afmetingen, en onze vakmannen gaan voor je aan de slag.
 • Cortenstaalplantenbak.nl: Naast robuuste cortenstaal plantenbakken vind je hier ook vele andere cortenstaal tuinproducten, zoals kantopsluitingen, waterschalen en sokkels.
 • Tuin-online.nl: Hier vind je bijna alle tuinartikelen uit bovenstaande webshops! Daarnaast zijn er ook nog sfeervolle huisaccessoires te vinden. Voor ieder seizoen is er een passend assortiment.


Cijfers en feitjes

 • We zijn al sinds 2009 gespecialiseerd in het mooi maken van tuinen.
 • Met onze vakkennis en achtergrond weten we onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.
 • Je vindt bij ons kwaliteit voor een betaalbare prijs.
 • Sommige producten zijn op maat te bestellen of naar wens samen te stellen. Dit geldt bijvoorbeeld voor een aantal polyester plantenbakken, houten plantenbakken en cortenstaal plantenbakken.
 • Kwaliteit en service zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij staan achter onze producten en gaan net wat verder dan onze concurrenten. Om die reden beveelt 98% van onze klanten ons aan. En daar zijn wij erg trots op!

Neem contact met ons op of kom bij ons werken

We zijn nog steeds hard aan het groeien en daarom zoeken we nieuwe collega’s! Benieuwd of we nog een vacature voor jou open hebben staan? Bekijk hier onze vacatures.

Wil je graag contact opnemen over iets anders? Ook dat mag natuurlijk. We zijn op werkdagen tussen 08:30 en 12:00 uur en 13:00 en 17:00uur telefonisch bereikbaar. Verder kun je ons altijd mailen.

Plantenbakken.nl
Veldstraat 2a
4033AK Lienden

Telefoon: 0344 – 228 104
info@polyesterplantenbakken.nl
info@cortenstaalplantenbak.nl

Kantenklaarhagen.nl
Veldstraat 2a
4033AK Lienden

Telefoon: 0344-228 103
verkoop@kantenklaarhagen.nl


Designtuinhaarden.nl/Tuin-online.nl
Zirkoon 238
3316KD Dordrecht

Telefoon: 078-783 00 08
info@designtuinhaarden.nl

Scroll To Top