Vind luxe tuinartikelen voor jouw tuin!

De tuin is tegenwoordig veel meer dan een mooi stukje groen achter, voor of rondom het huis. Het is de plek waar we graag willen zijn en vooral willen genieten. De tuin staat centraal voor buiten leven en is door de jaren heen, een tweede huiskamer voor ons geworden. We beleven er lange zomeravonden met vrienden en familie of pakken er een moment van ontspanning na een drukke werkdag.

Ontdek het veelzijdige tuinassortiment

Met een steeds groter wordend assortiment is Green-Lab vandaag de dag specialist in tal van luxe tuinartikelen. Benieuwd waar wij jou bij kunnen helpen? Klik hieronder op de juiste webshop en ontdek het assortiment.

 • Kantenklaarhagen.nl: Kan je tuin wel wat groen gebruiken? Dan ben je bij Kantenklaarhagen.nl aan het juiste adres! Vers vanaf de kwekerij worden de – volledig tot hoogte begroeide – hagen bij jou op de stoep geleverd. Naast hagen hebben we ook oplossingen voor een groen, duurzaam sedumdak.
 • Polyesterplantenbakken.nl: Zoek je moderne, strakke plantenbakken? Kies voor de duurzame plantenbakken van polyester! De polyester plantenbakken zijn in tal van maten verkrijgbaar, direct leverbaar uit voorraad of zelfs op maat te bestellen.
 • Designtuinhaarden.nl: Geniet ook ’s avonds van je tuin met de luxe sfeerelementen van Designtuinhaarden.nl. Van warme gashaarden zonder rook, knusse tuinhaarden of grote vuurschalen. Je vindt het allemaal in ons assortiment.
 • Houtenplantenbak.nl: Naast onze populaire hardhouten plantenbakken – die direct uit voorraad leverbaar zijn – kun je ook kiezen voor een op maat gemaakte houten plantenbak. Kies de houtsoort en de afmetingen, en onze vakmannen gaan voor je aan de slag.
 • Cortenstaalplantenbak.nl: Naast robuuste cortenstaal plantenbakken vind je hier ook vele andere cortenstaal tuinproducten, zoals kantopsluitingen, waterschalen en sokkels.
 • Tuinkoken.nl: Heerlijk in de tuin koken willen we allemaal wel toch? Van handige wokbranders tot complete driepootsetten met Hongaarse pannen, je shopt het allemaal online!
 • Kunstgras-XL.nl: Met 8 verschillende kunstgrassoorten in het assortiment is er altijd een natuurlijk stuk ogend kunstgras te vinden. Weet je nog niet welk type kunstgras bij jou past? Vraag 3 gratis samples aan.
 • Tuin-online.nl: Hier vind je bijna alle tuinartikelen uit bovenstaande webshops! Daarnaast zijn er ook nog sfeervolle huisaccessoires te vinden. Voor ieder seizoen is er een passend assortiment.
 • Greenlabshop.co.uk: Al onze tuinartikelen voor de Engeland.
 • Greenlabshop.de: Al onze tuinartikelen voor Duitsland.

Hoe Green-Lab.nl is begonnen

In 1995 is Peter Hoek, de oprichter van Green-Lab.nl, begonnen met zijn hoveniersbedrijf. Vanuit daar werd de eerste webshop geboren: Kantenklaarhagen.nl. Peter ontdekte dat er naast de kant en klaar hagen veel andere luxe tuinartikelen niet makkelijk te bestellen zijn voor particulieren.

Zodoende kwamen er steeds meer webshops bij, van luxe polyester plantenbakken tot vuurtafels en andere (grote) tuinartikelen. Inmiddels telt Green-Lab 10 webshops in het binnen- en buitenland. De luxe tuinartikelen uit de verschillende webshops worden vanaf de kwekerij en vanuit ons eigen magazijn in Papendrecht verstuurd. Door een grote voorraad aan te houden, kunnen we onze klanten snel voorzien van hun nieuwe tuinartikelen.

Sinds 2022 leiden Eduard en Thijs Green-Lab verder met als doel: een completere en luxere sfeerbeleving te geven aan jouw tuin. 

Maak kennis met het Green-Lab team

Met een klein team zorgen we ervoor dat alles van A tot Z goed verloopt. De klantvragen en bestellingen komen binnen op onze customer care. De marketingafdeling zorgt ervoor dat we online goed vindbaar zijn. Het magazijn pakt zorgvuldig alle bestellingen in en de administratie zorgt voor facturen, betalingen en de boekhouding.

Thijs
Eigenaar Green-Lab
Ellen en Fleur
Customer care
Sabrina
Administratie
Hans
Magazijn chef

Onze eigen luxe merken: Enjoyfires en Enjoyplanters

Naast de verkoop van andere merken, hebben we zelf de laatste jaren hard gewerkt aan eigen merken. Onze twee eigen merken zorgen voor een luxe tuinbeleving voor een betaalbare prijs.

Enjoyfires

Enjoyfires biedt inmiddels een ruim assortiment aan in luxe sfeerartikelen. Zo hebben we een groot assortiment in rookvrije vuurtafels, stevige vuurschalen, inbouwbranders op gas en bio-ethanol en tuinhaarden.

Enjoyplanters

Enjoyplanters heeft een groot assortiment in kleine en grote polyester plantenbakken. Daarnaast hebben we diverse andere plantenbakken, zoals houten plantenbakken en betonnen plantenbakken.

Cijfers en feitjes

 • We zijn al sinds 1995 gespecialiseerd in het mooi maken van tuinen.
 • We zijn begonnen als hoveniersbedrijf en vanuit daar zijn we doorgegroeid naar een succesvolle online onderneming in de tuinbranche met maar liefst 10 shops!
 • Ook in België, Duitsland en de U.K. zijn we bekend. Neem eens een kijkje in onze Duitse en Engelse webwinkels Greenlabshop.co.uk en Greenlabshop.de.
 • Met onze vakkennis en achtergrond weten we onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.
 • Omdat wij sinds 2018 over een eigen magazijn beschikken en een snelle Magazijn Chef, betekent dit dat wij direct kunnen leveren wanneer de producten op voorraad zijn.
 • Je vindt bij ons kwaliteit voor een betaalbare prijs.
 • Sommige producten zijn op maat te bestellen of naar wens samen te stellen. Dit geldt bijvoorbeeld voor een aantal polyester plantenbakken, houten plantenbakken en cortenstaal plantenbakken.
 • In sommige gevallen wil je producten vooraf kunnen zien, voelen of ruiken. Uiteraard begrijpen we dit en daarom bieden we de mogelijkheid om bij ons op afspraak in Alblasserdam of Papendrecht langs te komen.
 • Kwaliteit en service zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij staan achter onze producten en gaan net wat verder dan onze concurrenten. Om die reden beveelt 98% van onze klanten ons aan. En daar zijn wij erg trots op!

Neem contact met ons op of kom bij ons werken

We zijn nog steeds hard aan het groeien en daarom zoeken we nieuwe collega’s! Benieuwd of we nog een vacature voor jou open hebben staan? Bekijk hier onze vacatures.

Wil je graag contact opnemen over iets anders? Ook dat mag natuurlijk. We zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 telefonisch en via de chat bereikbaar. Verder kun je ons altijd mailen.

Green-Lab.nl
Kleine beer 14
2952AS Alblasserdam

Telefoon: 078 – 699 0172
sales@green-lab.nl

Hoofdkantoor Green-Lab
Magazijn Green-Lab

Scroll To Top