Specialisten in de tuin

Over Green-Lab.nl

Green-lab.nl is een keten van gespecialiseerde shops op het gebied van tuinen.

Onze achtergrond ligt in de tuinen, al sinds 1995 runnen wij ook een hoveniersbedrijf waarmee we de mooiste tuinen maken en waar we ook de door ons aangeboden producten in verwerken. Door onze achtergrond weten wij ook echt waarover we praten als we u van advies voorzien.

Wij zijn inmiddels al jaren de grootste specialist in levering van kant en klaarhagen, plantenbakken, tuinaccessoires, houten speelhuisjes, tuinhaarden en nog vele aanverwante tuinproducten. Kijk voor al onze shops op Green-Lab.nl. Wij leveren in heel Nederland en we doen dit zo snel mogelijk, indien mogelijk de volgende werkdag en uiterlijk binnen 1 week na bestelling. Diverse van onze producten zijn maatwerk en zijn naar wens samen te stellen, deze worden hierna in een zo kort mogelijke tijd speciaal voor onze klanten geproduceerd. De levertijd van deze producten bedraagt vaak 2 tot 3 weken.

Wij willen tevreden klanten

Wij hopen u op deze manier zo goed en efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Ons bedrijf is gevestigd in een modern bedrijfspand in Alblasserdam. Als u vragen heeft bel ons dan gerust op onderstaand telefoonnummer.


Green-Lab.nlpand kant en klaar hagen

Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam

Tel. 078-6990172
sales@green-lab.nl


We wensen u vele zomerse dagen plezier in een groene tuin!

Team Green-Lab.nl

Wacht a.u.b.

Scroll To Top