Filters
Selectie verfijnen
Inbouwbranders

Inbouwbranders van Enjoyfires en Sparkly Fire

De Enjoyfires inbouwbranders zijn uitermate geschikt om zelf een vuurtafel of vuurzuil mee te maken. De inbouwbranders zijn te verkrijgen in drie verschillende formaten en standaard geschikt om aangesloten te worden op een gasfles. Er zijn twee ombouwsetten verkrijgbaar om ze aan te sluiten op aardas (let op: laat dit altijd doen door een erkende gasinstallateur). De inbouwbranders zijn voorzien van een CE-markering. Wil je onze dealer prijzen zien? Meld je dan eerst aan als dealer!

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Over Enjoyfires

Enjoyfires is een jong en dynamisch merk dat onder andere vuurzuilen, inbouwbranders en vuurtafels verkoopt. De Enjoyfires collectie breidt haar assortiment ieder jaar weer verder uit met nieuwe modellen en maten. De Enjoyfires collectie wordt door onszelf ontworpen en geproduceerd.

Maak eenvoudig zelf een vuurtafel met de Enjoyfires inbouwbrander

De Enjoyfires inbouwbranders hebben inmiddels een gevestigde naam op de markt. De inbouwbranders hebben meer vermogen dan andere inbouwbranders, waardoor de vlammen hoger zijn. De Enjoyfires inbouwbranders zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten en kunnen eenvoudig in een bestaande tuintafel worden ingebouwd. Met een Enjoyfires inbouwbrander geniet je van een prachtig vonkvrij en rookvrij vlammenspel.

Nieuw: bio-ethanol inbouwbranders voor binnen

Sinds kort verkoopt Enjoyfires ook bio-ethanol inbouwbranders! De bio-ethanol inbouwbranders zijn in het vierkant, rond en rechthoekig te verkrijgen.

 

Het voordeel van bio-ethanol is dat het een schone en voordelige brandstof is. Je kunt het ook in huis gebruiken, zonder dat je hier grote aanpassingen voor hoeft te doen. Bij de verbranding van bio-ethanol komt er vrijwel geen stank, roetvorming of andere schadelijke gassen vrij. Het openzetten van een raam voor frisse lucht is voldoende. 

Sparkly Fire: de budget inbouwbrander

Sparkly Fire is naast Enjoyfires een merk van Green-lab. De Sparkly Fire inbouwbranders hebben wat minder vermogen dan de Enjoyfires inbouwbranders, maar doen zeker niet onder qua kwaliteit. De Sparkly Fire inbouwbranders zijn perfect voor het maken van een low-budget vuurtafel.

De voordelen van de Enjoyfires en Sparkly Fire inbouwbranders

Wanneer je voor een van de Enjoyfires of Sparkly Fire inbouwbranders kiest, kies je voor kwaliteit. De inbouwbranders zijn allen voorzien van een CE-markering. Dit houd in dat de vuurelementen voldoen aan de Europese eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

 

Je kunt met een vuurtafel op gas heerlijk genieten van een sfeervol vuurtje in de tuin. Dankzij de regelknop aan de zijkant kun je de hoogte van de vlammen zelf eenvoudig instellen.

Maak de inbouwbrander compleet met bijpassende accessoires

Alle inbouwbranders worden geleverd met voldoende lavastenen, een RVS afdekplaat en een gasslang met 30mB gasdrukregelaar. Je kunt de inbouwbrander compleet maken met een bijpassende glasombouw en/of keramische stammetjes.

 

Standaard zijn de inbouwbranders geschikt om aangesloten te worden op een propaangasfles. Het is ook mogelijk om de Enjoyfires en Sparkly Fire inbouwbranders om te laten bouwen zodat je ze kunt aansluiten op een aardgas aansluiting. Bestel hiervoor een van de bijpassende aardgas ombouwsetten. Laat het ombouwen van de inbouwbrander altijd doen door een erkend gasinstallateur.

De Enjoyfires en Sparkly Fire inbouwbranders verkopen?

Wil je graag het Enjoyfires en Sparkly Fire inbouwbranders verkopen, bijvoorbeeld als online webshop, hovenier of tuincentra zijnde? Dat is mogelijk! Maak een dealeraccount aan en stuur ons je KVK-nummer toe. Om een dealer te kunnen worden, moet het account eerst door ons goedgekeurd worden.

 

Ontdek hier alle voordelen omtrent het worden van een Enjoyfires-dealer. Bekijk hier de Enjoyfires brochure met daarin alle plantenbakken en EAN codes.

Bestel de Enjoyfires en Sparkly Fire inbouwbranders

Van de Enjoyfires en Sparkly Fire inbouwbranders hebben we over het algemeen een grote voorraad in ons magazijn in Papendrecht. Hierdoor kunnen we het hele jaar door snel leveren. Zijn de gewenste vuurtafels op voorraad en bestel je op werkdagen voor 16:00? Dan versturen wij het dezelfde dag nog met PostNL naar je toe.

Scroll To Top