Filters
Selectie verfijnen
Schutting systeem

Enjoyplanters modulair schutting systeem

Op zoek naar een kant en klare stucmuur waarbij je de vrijheid hebt deze zelf samen te stellen? Dan is het modulair schutting systeem van Enjoyplanters perfect voor jou. In een handomdraai heb je deze moderne schutting gemonteerd. 

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Modulair schutting systeem van Enjoyplanters

Ben je op zoek naar een nieuwe moderne schutting? Een schutting die anders is dan de 'standaard’ houten schuttingen? Dan is ons modulaire schutting systeem van polyester ideaal voor jou! De polyester schutting gaat jaren mee en kan tegen alle weersomstandigheden.

 

Een modulair systeem houdt in dat je de schutting zelf in elkaar moet zetten. Deze polyester schutting bestaat uit losse panelen die opgestapeld kunnen worden. Tussen elk paneel dient een houten paal te komen staan.  De panelen hebben een standaardbreedte van 120 centimeter. De hoogte van de modulaire schuttingpanelen is 60 centimeter.

Montage van het modulaire schutting systeem

Kost de montage van het modulaire schutting systeem veel werk? Nee! Het modulaire schutting systeem kun je eenvoudig plaatsen. De panelen schroef je vast aan de hardhouten palen. De paal moet minimaal een meter de grond in. Vervolgens stapel je de polyester panelen tot je de gewenst hoogte hebt bereikt. Je kunt zelf berekenen hoeveel panelen je nodig hebt voor de gewenste hoogte en breedte.

 

De panelen zijn los te bestellen op onze site, maar de palen niet. Deze kun je zelf halen bij een bouwmarkt. Verder kan je nog afdekplaten bijbestellen. De afdekplaat zorgt ervoor dat de afwerking helemaal strak is en dat er geen vuil tussen de panelen kan komen. De afdekplaat is bedoeld voor de bovenkant en de zijkanten.

Waar kan je het modulaire schutting systeem toepassen?

Het modulair schutting systeem is te gebruiken voor alles wat je zelf wilt. Het modulair schutting systeem wordt het meest gebruikt voor de erfscheiding of als vervanging van een andere schutting. Het modulaire schutting systeem wordt ook regelmatig gebruikt voor het afschermen van een groentetuintje, een kippenhok, plantenperk of een rommelhoek in je tuin.

Belangrijkste eigenschappen van het modulaire schutting systeem

  • Bestendig tegen alle weersomstandigheden
  • De muur kan heel het jaar buiten staan
  • Gemaakt van polyester
  • Weinig onderhoud nodig, de polyester schutting is eenvoudig schoon te maken
  • De polyester schutting is stevig
  • Geeft je tuin een moderne uitstraling
  • Verkrijgbaar in het wit en zwart, passend bij de stijl van je tuin

Scroll To Top