De cultuur bij Green-Lab.nl

Service en informatie

Bij Green-Lab.nl wilen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn door gerichte en juiste informatie te leveren en de klant daardoor ook de mogelijkheid geven het juiste product aan te schaffen. Wij zitten niet op een zolderkamer, maar in een mooi modern bedrijfspand. Wij zijn aanwezig en iedere dag zijn wij bezig met tuinen, zowel in ontwerpfase, aanleggen van tuinen, onderhoud als ook dus het verkopen van een breed scala aan tuinproducten. Alle producten bekijken wij ook eerst, we hebben het in onze handen en testen het. Pas daarna komt het bij ons in de shops terecht.

Tevreden klanten

Naast het feit dat we onze klanten van de juiste informatie kunnen voorzien willen we ook tevreden klanten want die zorgen ervoor dat wij kunnen groeien en zo nog meer goede tuinproducten kunnen gaan aanbieden. We zullen er dus ook alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen.

7 is niet genoeg

Dat is het, een zeventje vinden we niet genoeg. We willen een 10! Nu is altijd een 10 halen natuurlijk niet eenvoudig, maar we streven hier altijd naar en hopelijk ervaart u onze inzet als een echte 10! Ook bij uw bestelling streven we naar een uitmuntend cijfer.

Scroll To Top