Let op:

Als je de tuinhaard wil plaatsen onder een overkapping, informeer dan altijd naar de veiligheidsvoorschriften.

Ben je opzoek naar een robuuste en massieve tuinhaard? Kies dan voor de nieuwe schanskorf tuinhaarden van Designtuinhaarden.nl! Hier lees je meer over deze stoere tuinhaarden.

 

De schanskorfmuur wordt gemaakt van 4 mm dik staal. Na het produceren van de haard wordt deze verzinkt. Houd er bij het plaatsen van de haard rekening mee dat hij direct op de goede plek komt te staan, want eenmaal gevuld met stenen is de schanskorf haard niet te meer verplaatsen. Schanskorf tuinhaarden zijn gevuld met ongeveer 360 kilo stenen van Noors graniet. Wil je liever een andere steensoort in de schanskorf haard? Dat kan ook. Je kunt bij ons ook kiezen voor een van de volgende steensoorten: Basalt, Ardenner, Grauwacke, Yellow Sun of Bruine Basalt. 

Lang genieten van het buitenleven met een schanskorf tuinhaard

Een schanskorf tuinhaard is een sfeermaker voor iedere tuin. Ze zijn prima te gebruiken als erfafscheiding of solitair in je tuin. Gezellig om ’s avonds in de zomermaanden en zelfs daarvoor en -na nog lekker lang buiten te blijven zitten. Het barbecue rooster van de schanskorf tuinhaard barbecue kun je op twee standen zetten. Zo geniet je in je tuin van een lekker stukje vlees.

 

De schanskorf tuinhaard met barbecue kun je prima plaatsen onder een overkapping. Informeer wel even naar de veiligheidsvoorschriften wat betreft een overkapping of voor het plaatsen van de haard dichtbij je huis. 

Maatwerk schanskorf tuinhaard

Afmetingen schanskorf haarden

Inmiddels kun bij op Designtuinhaarden.nl kiezen uit zes verschillende soorten schanskorf tuinhaarden. Zo kun je kiezen voor de schanskorf tuinhaarden met BBQ (vast en vrijstaand), een schanskorf tuinhaard met houtopslag aan de zijkant, een schanskorf doorkijkhaard met houtopslag, schanskorf blokhaard met onderliggende houtopslag en de schanskorf hoekhaard. Afhankelijk van de indeling van je tuin en waar je de haard wil plaatsen, is er voor iedere optie een bijpassende haard te vinden.

 

Afhankelijk van het model, worden de schanskorf tuinhaarden standaard geleverd met een enkelwandige achterwand. Let op dat de achterkant van de tuinhaard ook warm wordt. Pas dus op met het plaatsen van de haard bij een schutting en win hier altijd advies over in. Je kunt de schanskorf haarden ook bestellen met dubbele achterwand.

Maatwerk schanskorf tuinhaarden

Wil je een ander schanskorf model dan dat je op onze website vindt? Je kunt bij ons ook terecht voor maatwerk. Neem hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer 078 - 20 40 014 of stuur een mail naar info@designtuinhaarden.nl.

Bekijk hier alle schanskorf tuinhaarden van Designtuinhaarden.nl