Innovatie Gardena Classic productlijn 2015

Innovaties van Gardena

Gardena heeft de superieure Classic productlijn nog verder geoptimaliseerd en verbeterd. De producten zijn nu niet alleen vorstbestendig waardoor de producten extra duurzaam zijn. Ook de ergonomie van de producten is nog verder verbeterd. De regulering van de hoeveelheid water is nu met één hand mogelijk. De producten zijn, dankzij zachte componenten, beschermt tegen beschadiging tijdens het vallen bijvoorbeeld. De afneembare vuilfilter kan eenvoudig worden afgenomen om vuil of kalkaanslag te verwijderen. De aansluiting van de onderdelen is met maar liefst met 30% verbetert voor optimale grip.

Kleurcodering van de aansluitonderdelen

Ook nieuw is de kleurcodering van aansluitonderdelen op je tuinslang waaraan je precies kunt zien welke onderdelen bij elkaar horen. De lichte kleur staat voor het begin van de slang - de aansluiting vanaf de kraan. En de donkere kleur voor het einde van de slang. Dus een kraanstuk gaat op de kraan en daarop sluit je een lichtgekleurd slangstuk aan. 

Nieuw jasje

Op het einde van de slang sluit je bijvoorbeeld een waterstop aan. Hierop kun je een van de besproeiingsaccessoires met de donkere kleur op aansluiten, zoals één van deze vier producten met nieuwe vormgeving: Classic sproeibroes, Classic verlengde broes, Classic multifunctionele broes of het Classic reinigingspistool. Deze zijn al voorzien van een nieuw uiterlijk met de nieuwe kleurcodering.

 

Bekijk hier alle tuinproducten van Gardena

 

Kleurcodering koppelstukken gardena