Voordelen van aluminium vuurtafels:

  • Licht
  • Sterk
  • Slijtvast
  • In alle ral kleuren leverbaar

Onze Enjoyfires vuurtafels werden al gemaakt van hout, maar nu leveren we ook vuurtafels van aluminium. Deze aluminium vuurtafels zien er niet alleen heel chique uit, maar hebben zo ook nog een aantal voordelen. Met een vuurtafel haal je eenvoudig de warme huiskamer sfeer naar buiten.

Modellen aluminium vuurtafels

Aluminium vuurtafel Stone Island

Het nieuwste model aluminium vuurtafel van Enjoyfires is de vuurtafel Ambiance. Door het gebruik van aluminium in combinatie met teak-hout krijgt de vuurtafel een industrieel en modern uiterlijk. De Ambiance vuurtafel is verkrijgbaar in twee verschillende modellen: vierkant (90 bij 90 centimeter) en rechthoekig (120 bij 80 centimeter). Allebei de modellen hebben een hoogte van 35 centimeter. Hierdoor passen ze goed in een loungehoek. De modellen zijn in een breed scala aan kleurencombinaties te verkrijgen. Zo kan er bij het aluminium onderstel worden gekozen uit de kleuren wit en zwart. Het tafelblad is te verkrijgen in de kleuren: wit, grijs, zwart en teakhout (bruin). In totaal levert dit 16 verschillende modellen op. 

 

De aluminium vuurtafel Stone Island is ook verkrijgbaar in de maat 120 bij 80 bij 55 centimeter. De inbouwbrander heeft de afmeting 52x32cm. De vuurtafel heeft een openingwaar je doorheen kunt kijken. Dit geeft de vuurtafel een fraaie design uitstraling. De aluminium vuurtafel X-ultra low lijkt veel op de vuurtafel Stone Island. Deze vuurtafel beschikt ook over een opening waar je doorheen kunt kijken en heeft een prachtige moderne uitstraling. 

 

Ben je opzoek naar een luxueuze vuurtafel van aluminium? Bekijk dan de Enjoyfires vuurtafel XS-80. Deze vuurtafel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. De vuurtafel heeft weinig onderhoud nodig en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en een mix van wit/zwart.

  

Bekijk hier alle aluminium vuurtafels op Designtuinhaarden.nl

Extra opties voor de aluminium vuurtafels

Optioneel kun je voor alle modellen een glazen ombouw bestellen. Voor in de inbouwbrander kun je ook nog keramische stammetjes bijbestellen.