Wij verwelkomen onze nieuwe gespecialiseerde webshop:

www.designtuinhaarden.nl

Designtuinhaarden.nl

Na een hoop werk is de nieuwe website van designtuinhaarden.nl online. Designtuinhaarden.nl is 1 van de gespecialiseerde webshops van Green-lab.nl. Wij exploiteren al jaren diverse webshops met als kenmerk dat we ook echt verstand hebben van de door ons verkochte producten.

Onze achtergrond ligt in de tuinen, al sinds 1995 runnen wij ook een hoveniersbedrijf waarmee we de mooiste tuinen maken en waar we ook de door ons aangeboden producten in verwerken.

Designtuinhaarden.nl heeft alles om gezellig een vuurtje op het terras of in de tuin aan te steken. Een mooie tuinhaard, een vuurschaal, een houtopslag en natuurlijk het benodigde openhaard hout hiervoor. Wat is er nu leuker om 's avond als het afkoelt nog lekker het vuur aan te steken en op het terras blijven zitten. Ook in de wintertijden kan het fantastisch zijn om de tuinhaard een keer aan te steken, bv als het sneeuwt of als je de sneeuwpop aan het bouwen bent. Gezellig met de buren, vrienden en familie om het vuur. En vergeet er niet een lekker wijntje (of gluhwein...)bij in te schenken.

Veel plezier op designtuinhaarden.nl en mocht u vragen hebben, bel ons gerust op telefoonnummer 078 - 20 40 014 of mail naar info@designtuinhaarden.nl,

Met vriendelijke groet,

Team Green-Lab