Pluspunten:

√ Sfeer en gezelligheid
√ Gasfles past in de tafel
√ Geschikt voor buitengebruik
√ Geeft behaaglijke warmte

Het merk Cosi-fires is een eigentijds nieuw merk, onder Gimeg Group, dat trendy vormgegeven buiten-beleefproducten op de markt brengt. Gigmeg Group heeft jarenlange kennis en ervaring in de gas- en sfeerhaardenbranche. Hun doel is dat jij je eigen hotspot gevoel creëert in je tuin, op je dakterras of balkon. Bij het design is bewust gekozen voor duurzaamheid, strakke lijnen en trendy kleuren. Daarnaast hebben ze ook bewust gekozen voor multifunctionaliteit. Naast ‘gezellig verwarmen’ kun je ze ook gebruiken om op te barbecueën en steengrillen.

De Cosicube vuurtafels

Cosicube vuurtafel van Cosi-firesDe mooie Douglas houten Cosicube vuurtafels met RVS plaat werken net zoals de andere Cosi-fires vuurtafels op gas. Deze heeft een mooie rustige en casual uitstraling. De vuurtafels zijn voorzien van een grijze, beige of zwarte wassing. Een gasfles van 5 kg kan in de vuurtafel mooi verborgen worden. De vuurtafels geven een behaaglijke warmte af en er kan op gebarbecued worden. De vuurtafels zijn verkrijgbaar in twee maten: 70 x 70 x 54 cm of 95 x 95 x 54 cm. Optioneel kun je er een glazen ombouw bij bestellen, zodat je een veiligere omgeving creëert en zodat het vuur blijft branden als er veel wind is. 

De Cosidrums vuurtafels

Deze moderne en strak vormgegeven vuurtafels zijn ontzettend gezellig op tuinfeestjes of om na te tafelen in de tuin. Maar ook voor business gelegen-heden lenen deze vuurtafels zich uitstekend. Je hebt bij de Cosidrum vuurtafel de keuze uit twee kleuren: licht en donker grijs.

Een gasfles van 5 kilo kan ook in deze vuurtafel mooi verborgen worden. Als optie kunt u er ook een glazen ombouw voor bestellen voor extra veiligheid en om het vuur te beschermen tegen harde wind. Eventueel is de vuurtafel ook te gebruiken als barbecue.

De Cosiconcrete vuurtafels

Ben je opzoek naar een robuuste en stoere eettafel? Dan is de Cosiconcrete vuurtafel geschikt voor jou! Deze vuurtafel is verkrijgbaar in betonlook, de kleur antraciet en in cortenstaal. Cortenstaal vormt na ongeveer 4 tot 6 maanden zijn karakteristieke bruine kleur. In de vuurtafel is er voldoende ruimte om een 5 kilo gasfles op te slaan. Bij de vuurtafel ontvang je keramische houtblokken, lavastenen en een zwarte beschermhoes.

De Cosiloft vuurtafels

Om in te spelen op de industriële huis en tuintrend, heeft Cosi-fires een breed scala aan vuurtafels ontwikkeld welke verkrijgbaar zijn onder de naam Cosiloft. De vuurtafels zijn gemaakt van aluminium in combinatie met hout. Ze zijn te verkrijgen in verschillende modellen, zoals een lage tafel welke geschikt is voor bij de loungebank. Daarnaast zijn er ook nieuwe statafels en eettafels te verkrijgen.

De Cosiglobe vuurtafels

Ben je opzoek naar gezelligheid en sfeer? Kies dan voor een van de Cosiglobe vuurtafels! Deze vuurtafels hebben een speelse ronde vorm en zijn verkrijgbaar in het wit of zwart. Er is in de vuurtafel zelf geen ruimte voor een gasfles, maar daar heeft Cosi-fires de bijpassende bijzettafel voor ontworpen. Deze tafel plaats je naast de vuurtafels zodat je de gasfles niet ziet staan. En zeg nou zelf, een extra bijzettafeltje is toch ontzettend handig? 

 

Bekijk hier alle Cosi-fires vuurtafels