Tip

Highlight je brievenbus met een grondspot. Zo is hij ook zichtbaar als het donker is. 

Een brievenbus krijgt gewoonlijk niet veel aandacht. De meeste van ons hebben een sleuf in de voordeur waar de postbode de post door heen duwt of een groene kunststof birevenbus aan het begin van de oprit of langs de weg. Hoe mooi zou het zijn als we met onze brievenbus de postbezorger of ons bezoek kunnen imponeren? De brievenbussen in onze webshop zijn echte eyecathers en maken van je entree iets bijzonders. 

Afmeting

De brievenbussen met moderne uitstraling zijn rond de 115 centimeter hoog. De ideale hoogte voor de postbode. Zo kan hij makkelijk bij de sleuf zonder te bukken of zijn armen ver uit te streken. Zet je de brievenbus in de tuin dan steekt hij ook mooi boven de planten uit.

Materiaal

Brievenbus HaconBrievenbus IvarDe brievenbussen in de webshop zijn gemaakt van cortenstaal en van aluminium. De brievenbussen van cortenstaal hebben een prachtige roestbruine kleur en zijn ijzersterk. Cortenstaal combineert ook mooi met het groen van de planten in de tuin en geeft deze brievenbussen een robuuste en stoere uitstraling.

De brievenbussen van aluminium zijn niet alleen decoratief maar ook duurzaam. De brievenbussen van aluminium zijn standaard in antraciet-zwart, maar je kunt ze in alle ral kleuren laten poedercoaten. Wit, rood, zwart, grijs etc. Het is maar net welke kleur mooi bij je huis, de tuin en je entree staat. 

Met je huisnummer

Op of vlakbij de brievenbus moet je je huisnummer aanbrengen. Zo weet de postbode dat hij aan het juiste adres is. Denk daar ook aan als je een buitenbus plaatst. Wij hebben hier speciale cijfers en letters van hetzelfde materiaal die je op de brievenbus kunt lijmen. Je kunt deze los bij de brievenbus bestellen.

Groot genoeg voor al je post

Welke maat kies je voor je brievenbus? Dit hangt af van de hoeveelheid post die je ontvangt. Misschien ben je geabonneerd op tijdschriften, ontvang je veel folders, koop je veel online. of ben je op zoek naar een brievenbus voor je bedrijf . In deze gevallen is een grote, diepe bus handig. Brievenbus Flyn van cortenstaal of alumium heeft een afmeting van 35x35x115 cm en kan een flinke hoeveelheid post herbergen. Met deze brievenbus loopt je niet het risico dat je post naast de bus terecht komt.

Veiligheid

Je wilt natuurlijk niet dat je post verdwijnt. De brievenbussen hebben alle aan de achterzijde een afsluitbare deur die je open en dicht kunt doen met en sleutel.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons.