De GARDENA SMART app geeft informatie over:

  • Bodemvochtigheid 0 t/m 100%
  • Lichtsterkte 3 t/m 200.000 lux
  • Buitentemperatuur -40ºC t/m 100ºC
  • Vorstwaarschuwing < 3ºC
  • Handige tuintips

Hoeveel dingen regel jij in huis vanuit een luie stoel? Eén knop en de lichten springen aan of regel je de temperatuur in huis terwijl je zelf nog onderweg bent? Steeds meer zaken kunnen we regelen met onze smartphone. Via Bluetooth of een app kunnen we gekoppelde apparaten bedienen met één druk op de knop. Is het handig? Ja. Lui? Misschien. Maar in een tijd waar we allemaal steeds drukker zijn en we ook graag willen ontspannen is deze tijdbesparende ontwikkeling misschien wel een mooie uitkomst. En bovendien stiekem is het ook best wel cool.

GARDENA SMART SYSTEM

Water geven

GARDENA SMART Water Control set Oké jij hebt misschien geen grote tuin, maar wel een gazon of bloemenperken. Hoe lekker is het als je de besproeiing volledig automatisch kan laten verlopen? Met de GARDENA SMART Water Control set stel je sproeitijden eenvoudig in via de app. Via de Gateway die je in huis plaatst kan je met de app de Water Control in de tuin besturen. Ideaal om bijvoorbeeld de besproeiing te regelen via het micro-drip-system of sprinkler system.

GARDENA SMART Sensor Control heeft naast de bovengenoemde producten ook nog een SMART Sensor. De Smart Sensor geeft informatie door via de Gateway aan de app over de bodemvochtigheid, lichtsterkte en buitentemperatuur. Zo kan er eenvoudig bespaard worden op water.

Grasmaaien

GARDENA SILENO Als je wel een gazon heb tot 1300 m2 kun je de robotmaaiers GARDENA SILENO of GARDENA SILENO+ aanschaffen. De Sileno(+) is verbonden met de Gateway op 868 MHz. Hierdoor kun je alle maaibeurten aansturen via een App vanaf elke willekeurige plek. Met het GARDENA SMART System, die bestaat uit de Water Control, Sensor, Gateway en SILENO robotmaaier, wordt de informatie die de Sensor doorgeeft aan de app gebruikt om maai- en sproeitijden beter op elkaar af te stemmen.

Kortom zo houdt je de tuin in perfecte staat terwijl je zelf iets anders doet.

Andere producten aangestuurd met een app:

Terrasverwarmer EUROM GOLDEN 2000 Amber